Käyttöehdot

Ostoskuja.com verkkopalvelun käyttöehdot

Ostoskuja.com on palvelu, jossa yhteisöt voivat myydä palveluitaan (esim. jäsenyyksiä), pääsylippuja ja muita tuotteita. Käyttäjänä sitoudut näihin ehtoihin.

Toimitusehdot

Aineettomat tuotteet. Aineettomia tuotteita ovat esimerkiksi jäsen- tai kausimaksut. Ostoskuja toimii myyntikanavana. Seura, yhdistys tai muu yhteisö omistaa aineettomat tuotteet ja vastaa niiden sisällöstä sekä arvonlisäverosta lain edellyttämällä tavalla.

Lipunmyynti. Ostoskuja toimii tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, sen ohjelmasta ja arvonlisäverosta lain edellyttämällä tavalla.

Tarkista, että lippusi tiedot ovat oikein. Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli tilaisuus peruuntuu tai siirtyy, Ostoskujan palvelu-/toimitusmaksuja ei palauteta. Tapahtuman järjestäjä vastaa mahdollisesta lipun hinnan palautuksesta omien ehtojensa mukaisesti.

Ostoskuja ei vastaa kadonneista tai tuhoutuneista lipuista. Säilytä ne huolella.

Fyysiset tuotteet. Fyysisiä tuotteita ovat esimerkiksi pelipaidat ja fanituotteet. Ostoskuja toimii myyntikanavana. Seura, yhdistys tai muu yhteisö omistaa myytävät tuotteet ja vastaa tuotteista, niiden toimittamisesta sekä mahdollisesta arvonlisäverosta lain edellyttämällä tavalla.

Maksut

Ostoskujalla voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Ostoskujan maksuvälittäjänä toimii Bambora Payform (y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bambora Payform -verkkopalvelun kautta, tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora Payform. Bambora Payform välittää maksut Ostoskujalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy asiakkaan ja Ostoskujan välille. Ostoskujan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksukaistan yhteystiedot

Bambora Payform (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
http://www.maksukaista.fi

Ostoskuja perii palvelun tai tuotteen hinnan lisäksi kulloinkin voimassa olevan palvelumaksun ja toimitustavasta riippuvan toimitusmaksun.

Henkilötiedot

Rekisteröitymistiedot talletetaan Ostoskujan asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Sivusto voi lisäksi kerätä tietoja evästeitä (cookie) ja muita tekniikoita hyödyntäen. Ostoskuja voi käyttää tietoja palveluiden kehittämiseen ja markkinoinnin kohdistamiseen.

Käyttäjän vastuu

Palvelun käyttäjänä sitoudut toimimaan lain ja hyvän tavan mukaan.
Mikäli tuotat palveluun sisältöä, sinulla tulee olla aineistoon (esim. kuviin) täydet oikeudet. Annat Ostoskujalle täydet oikeudet lisäämääsi sisältöön.

Muut ehdot

Ostoskuja ei vastaa mistään palvelun käytöstä tai kolmannen osapuolen toiminnasta mahdollisesti aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.
Ostoskuja voi muuttaa näitä käyttöehtoja yksipuolisesti. Muutokset tulevat voimaan kuukauden kuluttua siitä, kun ne on ilmoitettu tällä sivustolla.
Palveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Immateriaalioikeudet

Tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet sisältöön ja ulkoasuun omistaa Ostoskuja tai kolmas osapuoli. Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman Ostoskujan tai kolmannen osapuolen kirjallista lupaa.

Käyttöehtojen voimassaolo

Nämä käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi alkaen 1.1.2015.